anbi-informatie-diaconie-hervormde-goes-de-levensbron2017_v3ANBI

PKN De Levensbron uit Goes is door de Belastingdienst erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hiermee zijn uw giften aftrekbaar voor de belastingen. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl

Voor de ANBI-status is de Levensbron gemeente verplicht om op diverse punten inzicht te geven in de organisatie. Het overzicht van deze gegevens staat hieronder.

De groepsbeschikking is ook te vinden op  de website van de belastingdienst

RSIN-nummer kerkelijke gemeente: 813160170 RSIN-nummer diaconie: 824104808

Beleidsplan

Het beleidsplan voor de periode 2016-2019 is vastgesteld door de kerkenraad. In het beleidsplan beschrijft de kerkenraad haar missie en visie voor de gemeente en welke doelstellingen ze in de beleidsplanperiode 2016 – 2019 wil nastreven. Het is de wens en bede van de kerkenraad dat mede door dit beleidsplan de gemeente steeds dieper verbonden mag worden aan de Heere en Zijn dienst en aan elkaar als leden van de gemeente.

Beleidsplan 2016-2019 Hervormde gemeente De Levensbron