alpha-2017
Is er meer?

Vraag je je wel eens of of er meer is? Dan ben je niet alleen! Overal op deze wereld hebben mensen deze vraag en zoeken naar een antwoord.

Zullen we samen gaan zoeken? Dat kan met de Alpha-Cursus. Op 18 januari 2018 start er een Alpha-cursus in Goes. We behandelen in 12 weken de basis van het christelijke geloof. Iedereen is welkom. Als je niets weet van het christelijke geloof, maar ook als je opnieuw kennis wil maken met het geloof. Voor heel veel mensen wereldwijd is het volgen van Alpha-cursus van grote waarde geweest. Gun jezelf en/of een ander ook die opbouwende ervaring en meld je aan. Of help iemand anders over de drempel. Meekomen met een vriend, collega of buren is ook goed!
De eerste avond, donderdag 18 januari 2018 is een introductie-avond en begint om 19.30 uur. Alle overige avonden beginnen om 19.00 uur, met een maaltijd.
Hoe ziet een cursusavond eruit? We beginnen met een heerlijke maaltijd. Volop tijd voor ontmoeting en genieten van wat voor je gekookt is. Hierna behandelen we een onderwerp aan de hand van filmmateriaal. Later op de avond bespreken we in kleinere groepen het onderwerp verder. De avond is altijd om 22.00u afgelopen. De cursus is gratis! Voor het eten vragen we een kleine bijdrage. Hieronder een overzicht van de data. Benieuwd naar ervaringen van mensen die Alpha gedaan hebben?

Kijk dan eens op: https://alpha-cursus.nl/

Van harte welkom!

Meer weten of aanmelden? Bel: 0113-344955
E-mail: alphagoes@hotmail.com
Adres van de cursus:Gebouw ‘De Levensbron’ – Mansholtlaan 1 – 4463 XG Goes

 

18 januari 19.30 uur Avond voor inloop en kennismaking (geen maaltijd)
25 januari Wie is Jezus?
1 februari Waarom stierf Jezus?
8 februari Hoe kun je geloven?
15 februari Bidden: waarom en hoe?
1 maart De Bijbel lezen: waarom en hoe?
8 maart Hoe leidt God ons?
16-18 maart Weekend thema “De Heilige Geest”
22 maart Hoe kan ik het kwade weerstaan?
29 maart Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
5 april Geneest God ook nu nog?
12 april Hoe zit het met de kerk?
19 april Hoe nu verder?

 

Bericht(en) van de Alpha-cursus